Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Hieronder de geselecteerde partners van platenmaatschappij.nl. Naast de pakketten welke aangeboden worden op deze site kunnen er ook speciale vragen aan iedere partner worden gesteld. De pakketten op deze site zijn samengesteld op basis van speciale prijsafspraken met onze partners en zullen bij individuele afspraken anders kunnen uitvallen.

123cd

Het maken van een CD of DVD was nog nooit zo snel geregeld als hier. Wij kunnen al binnen 24 uur een kleine oplage CD’s of DVD’s dupliceren incl. drukwerk & glasmaster. Bij 123CD kunt u terecht voor alles dat met de productie, het dupliceren en het persen van cd’s en dvd’s te maken heeft.

In onze cd fabriek beschikken we over een eigen cd perserij waar we elke opdracht rondom cd’s en dvd’s aan kunnen. Of het nu gaat om een kleine of juist een zeer grote oplage: u kunt er altijd voor bij ons terecht. Zoals bijvoorbeeld het dupliceren van cd’s bij oplages onder de 500 stuks en het persen van cd’s als het om meer dan 500 exemplaren gaat. 123CD is onderdeel van www.musicgroup.nl

www.123cd.nl of contactformulier

rockinc

Wij halen de maximale creativiteit uit onze projecten. Niet de gebaande paden volgen maar op zijn tijd naar links en rechts kijken. Of het nu gaat om de opname, mixen en masteren van een nummer/cd in stereo of volledig surround, het componeren of arrangeren van bestaand werk.

Maar ook de fysieke en digitale distributie van die werken. Daarnaast faciliteren wij ook de muzikant met een volledig ingerichte repetitieruimte.

www.rockinc.studio of contactformulier

jamp Jean-Pierre Knapen zit al ruim 25 jaar in het grafische vakgebied. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden bij  Grafigroep Zuid. heeft hij besloten zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Onder de naam JAMP (zoals hij al jaren wordt genoemd) zijn niet alleen zijn grafische bezigheden ondergebracht, maar ook het maken van muziek gebeurd nu op semi-professionele wijze.

Facebook pagina en Portfolio of contactformulier

eyemovement

Het maken van een goede professionele videoproductie wordt door veel mensen onderschat. Het is meer dan filmen en vervolgens de geschoten beelden monteren.

Er gaat vaak een gehele pre-productie aan vooraf om een gewenst en professioneel product te kunnen leveren. EyeMovement beschikt over de kennis en professionele apparatuur om alle diensten te leveren die nodig zijn voor uw productie. Samen, met de opdrachtgever, brengen we de gewenste boodschap over.

www.eye-movement.nl of contactformulier

Fotostudio
Ruud de Vreeze

- Persoonlijke benadering
- Makkelijk te bereiken
- Eigen ideeën zijn welkom
- Studiowerk en op locatie
- Al meer dan 20 jaar ervaring
- Hoge kwaliteit canvas worden op maat gemaakt

www.ruuddevreeze.nl of contactformulier

logo rockinc distribution neg

 “Independent Labels Unite!” is het moto van Rock Inc. Distributie. Iedere dag zijn er kleinere labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distributie een stabiele distributie partner.

Naast het fysiek distribueren van albums is de digitale distributie een steeds belangrijker wordend deel van het verspreiden van muziek. Rock Inc. Distributie speelt ook hier een belangrijke rol voor Independent Labels. Door op te treden als één grote distributeur hebben wij afspraken gemaakt met 34 zogenaamde services waaronder Spotify, Google, iTunes, Apple Music, Tidal, Deezer, etc. Dit geeft de mogelijkheid om een album digitaal aan te bieden aan de gehele wereld via alle belangrijke streaming- en downloadsites.

www.rockinc.nl/distributie.html of contactformulier

make music

“Independent Artists Unite!” is het moto van de webwinkel Make-Music.eu. De wereld van muziek blijft magisch en keer op keer willen artiesten aan de wereld hun muziek laten horen. Via allerlei kanalen maar ook hun website. Wij willen een platform bieden om onafhankelijke artiesten te ondersteunen om hun producten wereldkundig te maken.

www.make-music.eu of contactformulier

Nieuws

Album release na…

Medea heeft met haar succesvol crowdfunding traject voldoende geld opgehaald…

Crowdfunding platform geactiveerd

Platenmaatschappij .nl heeft sinds mei haar crowdfunding platform geopend. De…

Online planning in…

Om het hele proces overzichtelijk te houden voor diverse partners…

123CD sluit zich…

De cirkel is rond en alle partners zijn aan boord.…

Laura Mennen als…

Met trots mogen we melden dat platenmaatschappij.nl een samenwerking aangaat…

Platenmaatschappij.nl gaat van…

In december vorig jaar ontstond het idee om een platform…

Nieuwsbrief

Over ons

Wij ondersteunen de onafhankelijke artiest bij zijn realisatie van het (debuut) album. Alles onder een dak met geselecteerde partners. Wij doen de coördinatie, leggen de contacten, boeken de studio etc. Het enige wat jullie moeten doen is het pakket kiezen wat bij je past. Simpeler kan het niet!

Contact

Platenmaatschappij.nl
Beemdenstraat 38 | 6004 CT Weert
T: +31 495 - 317 208 
E: info@platenmaatschappij.nl 
I: www.platenmaatchappij.nl

KvK 59126264
BTW NL853328973B01 

Of via onze chat rechts onderaan de pagina

© 2017 Platenmaatschappij.nl. Alle rechten voorbehouden

Een idee van Rock Inc. Entertainment
is een handelsnaam van Creative People Management